Af en toe reclame maken voor jezelf mag toch wel? Vol trots presenteer ik de nieuwe www.concept7.nl De afgelopen tijd heeft het team keihard gewerkt. Ik ben trots op de jongens en meiden bij c7 en ben blij met het resultaat.

Meestal adviseer ik bedrijven om niet gelijk een nieuwe website te nemen maar eerst te gaan optimaliseren met hun huidige website. Zie ook het artikel Good Designers Redesign, Great Designers Realign van Cameron Moll.

Waarom dat toch een nieuwe Concept7 website? Dat heeft alles te maken met onze nieuwe focus waarin we nog meer de nadruk leggen op ontwerp werk (van interactie-ontwerp tot en met xhtml) en minder op het ontwikkel werk (back-end development).

Eigenlijk dus gewoon dat wat we heel goed kunnen nog meer uitbuiten en dat het liefst in nauwe samenwerking met de klant in wat wij noemen dreamteams.

Bij deze nieuwe ontwikkeling past wel een nieuwe website dachten wij.

Be Sociable, Share!