29 november is Frontenders Gilde te gast bij Wisdom/Ordina in Groningen. In de ABN AMRO Business Corner van de Euroborg zijn twee presentaties bij te wonen, en uiteraard is er gelegenheid om collega front-end ontwikkelaars te ontmoeten.

Programma

  • 18.00 Ontvangst;
  • 18.30 – 19.15 Aanvang eerste presentatie [Alexander Kroon over Wisdom/Ordina];
  • 19.15 –20.00 Stefan Wobben – Concept7 [Een prikkelende presentatie over usability];
  • 20.15 Presentatie door Arjan Eising [In het kort over Fronteers: wie, wat, hoe, waarom; daarna front-end ontwikkeling in het algemeen];
  • 21.15 Einde presentaties. Bier en Cola.

Routebeschrijving

De bijeenkomst wordt gehouden in ABN AMRO Business Corner van de Euroborg. Met het openbaar vervoer kan vanaf Groningen CS een stoptrein genomen worden richting Nieuweschans, het is dan het eerste station (Europark). Vanaf dat station is het 5 minuten lopen tot de Euroborg. Met de auto vanuit de richting Zwolle/Assen bij het verkeersplein rechts (richting Hoogezand). Bij de tweede afrit de rondweg verlaten (ook aangegeven met Euroborg), en de borden volgen.

De Euroborg is erg groot, om de AMN AMRO Business Corner te vinden, is er een document met een beschrijving geplaatst alhier: euroborg-abn-amro-business-corner.doc.

RSVP

Iedereen die bij de bijeenkomst aanwezig wil zijn, wordt vriendelijk verzocht zich aan te melden door een e-mail te sturen naar b.wortel at wisdom.nl. Dit vanwege de catering etc.

Be Sociable, Share!