De gemeente Nieuwegein gaat haar burgers betrekken bij de bouw van de nieuwe website. Sinds dit weekend kunnen ze hun zegje doen over de aankleding van de nieuwe gemeentelijke website.

De gemeente Nieuwegein is bezig aan het bouwen van een website met een digitaal loket. Die moet in november de lucht ingaan. Nieuwegein wil van haar inwoners weten welke sfeer de website moet uitstralen.

Door middel van een kraampje op diverse punten in de woonplaats kan de bezoeker reageren op een aantal voorstellen. We zijn zeer benieuwd hoe men dit in de praktijk brengt en hoe het uiteindelijk uitgevoerd wordt.

Een tijdje terug hebben we een instructiefilm gemaakt over een methode die we de website belevingstest noemen. De belevingstest wordt ingezet om te bepalen welk gevoel de te bouwen website moet uitstralen of om bij een bestaande website te ontdekken wat de eerste indruk is.

Be Sociable, Share!