De adviesbureaus Jungle Rating en 2C Communication Consultancy gaan fuseren. Het nieuw te vormen adviesbureau zal 18 medewerkers in dienst hebben en zich volledig richten op advisering rondom de communicatie via internet.

Adviesbureau Jungle Rating is vooral sterk in multi-channel strategie, project management en expertonderzoek. 2C is naar eigen zeggen de specialist op het gebied van usability in Nederland. Door het samengaan kunnen we de klant een totaalpakket bieden, zegt Wouter van den Berg, commercieel directeur in de nieuwe onderneming. Algemeen directeur Smits stelt dat het bedrijf zich met recht marktleider kan noemen.

De komende twee jaar zal het bedrijf zich op de Nederlandse markt richten, maar de intentie is om nog in 2006 een kantoor in België te openen. Tevens worden de mogelijkheden van uitbreiding naar Engeland en Duitsland vast onderzocht. Welke naam het nieuwe bedrijf zal dragen is nog niet bekend. Totdat deze over enkele weken bekend zal worden gemaakt, blijven de bedrijven nog onder hun eigen naam in de markt opereren.

Bron: Jungle Rating en 2C fuseren tot Nederlands grootste internetadviesbureau

Be Sociable, Share!