Onlangs werd de nieuwe website van de postbank gelanceerd. Positief werd deze niet echt ontvangen. De site bleek zeer slecht bereikbaar. Volg de interessante discussie op marketingfacts.

De postbank staat, jammer genoeg, niet alleen. Laatst nog plaatsten we het bericht Bereikbaarheid nederlandse sites laat te wensen over. Hierin staat dat Nederlandse sites vaak slechter bereikbaar zijn dan de eigenaar wil of wenst. De meest voorkomende problemen doen zich voor bij de laadtijd van de paginas. Die ligt soms boven de vijftien seconden.

En tot mijn verbazing lees ik nu dat website van de belastingdienst niet bereikbaar is.

De Belastingdienst heeft ook woensdag nog te kampen gehad met problemen met de website waar ondernemers elektronisch aangifte doen. Dinsdag konden ondernemers lange tijd de site niet bereiken, maar leken aan het einde van de dag de problemen opgelost. Woensdag waren er toch nog technische problemen die leidden tot traagheid, aldus een woordvoerder van de Belastingdienst. (nu.nl)

Dit is toch raar want het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Op 5 mei j.l. plaatsten we nog het bericht De Belastingdienst; leuker kunnen we het niet maken waarin ook al melding wordt gemaakt van het niet bereikbaar zijn van de website van belastingdienst.

Belastingdienst, ga je schamen!

Bron: Nog problemen met website Belastingdienst

Be Sociable, Share!