Jij en ik weten dat innovatie voor een bedrijf van groot belang is voor haar voortbestaan. Innovatie zorgt immers voor de winnende producten en diensten van morgen.

Alle alarmbellen gaan dan ook rinkelen als we lezen dat Nederland snel haar positie op de innovatieladder verliest. Stonden we in 2000 nog op de vierde plaats, nu staan we op plaats 8 en laten we de Scandinavische landen Finland, Zweden en Denemarken voor ons.

Wij van Concept7 dachten dat het hoog tijd werd om hun geheim te ontdekken en organiseren daarom in samenwerking met the Copenhagen Institute of Future Studies (cifs.dk) de unieke workshop ‘user innovation’. Eenmalig, uniek en slechts beperkte plaatsen beschikbaar. Mis het dus niet.

Wij halen de twee Deense innovatie toppers Niels Krøjgaard en Jacob Suhr Thomson op vrijdag 25 september naar ons kantoor in Paterswolde. Daar zullen zij aan een beperkte groep het Scandinavische geheim verklappen. Ze behandelen 19 direct toepasbare methoden die tijdens het innovatieproces worden ingezet. Methodes waarbij je leert vanuit je klant te denken of deze er zelfs direct bij te betrekken. Een bewezen manier om de innovatiemotor op gang te brengen.

Let op. Er zijn nog vijf plaatsen beschikbaar wees er dus snel bij. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Praktische informatie: De Workshop ‘Cursus User Innovation’ wordt gegeven door Copenhagen Institute of Future Studies bij Concept7 in Paterswolde op vrijdag 25 septebmer 2009 van 09:00 tot 16:00. De kosten per persoon bedragen € 599,00.

Ben jij klaar om de innovatiemotor binnen je eigen organisatie op gang te brengen. Stuur dan een e-mail plus korte motivatie naar stefan at concept7.nl of bel Stefan op 06-46340998.

Be Sociable, Share!