VaatwasserGroei aan personeel betekent ook groei aan afwas.. Onze kleine vaatwasser voldoet niet meer dus moet er een nieuwe komen.

Via Expert dacht ik online wel een vaatwasser te kunnen bestellen die groot genoeg is voor de was die we dagelijks maken. Mooi om te zien dat Expert serieus met internet bezig is en ook een online shop mogelijkheid heeft.

Vrij snel had ik een leuk modelletje gevonden, maar dan komt het. Expert vertel mij eens of ik een campingversie of een familievaatwasser ga kopen? Op basis van een kleine foto heb ik echt geen idee of dit het systeem is wat ik zoek. Expert doe mij een plezier en geef me de informatie die ik nodig heb.

  • Hoe groot is de vaatwasser in afmetingen?
  • Wat is de inhoud?
  • Kan ik een vaatwasser ook onder de koelkast of aanrecht plaatsen?
  • Wat is de levertijd?
  • etc.

Daar word ik wijzer van!

Be Sociable, Share!