Volgens de laatste cijfers van de MDA is het mobiele internet in het Verenigd Koninkrijk flink aan populariteit aan het winnen. In de UK worden zijn er 12,3 miljoen mobiele internetters. 20% van alle mobiele belllers download ringtones, games, wallpapers en gebruikt het internet via hun mobiel.

Eén van de belangrijkste redenen van deze groei wordt gezocht in de verbeterde en dynamische service van de aanbieders. Er worden duidelijke prijsmodellen gehanteerd voor elk type gebruiker waardoor de Engelse gebruikers sneller over gaan tot het ontdekken de mogelijkheden van mobiele telefoons.

Zijn de operators in de UK zoveel verder dan in Nederland en de rest van Europa? Waaorm zijn de Nederlanders minder “mobiel” minded?

Voorlopig is mobiel internet volgens Vodafone nog ver weg.

Be Sociable, Share!